Artifort breidt productie uit in Noord-Amerika

Artifort en de Amerikaanse meubelfabrikant Studio TK, onderdeel van Teknion, slaan de handen ineen voor de productie en distributie van bekende Artifort designs in Noord-Amerika. De eerste vier Artifort modellen worden gelanceerd op Noord-Amerika’s grootste designbeurs NeoCon 2018, die wordt gehouden van 11 t/m 13 juni 2018.

Structureel productpartnership gaat VS veroveren

Als Nederlands familiebedrijf zijn we enorm trots op dit structurele partnerschap met Studio TK‘, vertelt Maurits van der Lande, sales manager en mede-eigenaar van Artifort.

Het zal een positieve invloed hebben op de bewustwording van iconisch, tijdloos en toegankelijk design bij het grote publiek in Noord-Amerika. Artifort ontwikkelt al 128 jaar toonaangevende ontwerpen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Onze missie past uitstekend bij de cultuur van Studio TK.’

Shorter lead times

Studio TK start in eerste instantie met de productie van vier Artifort ontwerpen in haar productiefaciliteit in Clayton, North-Carolina. Door de uitbreiding van de productie in Noord-Amerika kunnen Amerikaanse designlovers rekenen op kortere levertijden.
Artifort richt haar pijlen op een duurzame samenwerking, waardoor het Artifort productaanbod in Noord-Amerika naar verloop van tijd verder zal uitbreiden.

Beso, Pala, Kalm en Nina op NeoCon 2018

Studio TK start in de V.S. in eerste instantie met het produceren en distribueren van de volgende modellen:

Deze modellen zijn te zien tijdens NeoCon 2018 in Chicago. 

The Mart, Chicago |  11 t/m 13 juni 2018 | Stand # 1041 (tiende verdieping)

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie