Lande presenteert nieuwe meubels op Design District

Met trots onthult Lande haar nieuwste meubels van 6 t/m 8 juni op Design District 2018. Eén van de nieuwe meubels is de L-IOT bijzettafel van ontwerpster Christine Rathmann. Opvallend aan het ontwerp van de L-IOT is het spel van ronde vormen van de voet en het tafelblad.  

Daarnaast zal in Rotterdam op stand V80, de Tearoom, de Dock tafel van ontwerper Kurt van Overbeke te zien zijn. Veel willen Lande natuurlijk nog niet verklappen, maar het blijft niet alleen bij deze ontwerpen. Ook oude bekenden hebben een metamorfose ondergaan en verder brengt de onderneming diverse productlijnen in vernieuwde versie, waaronder de Rondo serie en Talks.

Nieuwste meubels

Van 6 tot en met 8 juni bevindt de Lande stand zich in de Tearoom op het dak van de Van Nelle Fabriek. Daar nemen ze je mee in een wereld van verwondering en ontdekking met een Alice in Wonderland Tea Party. Met de skyline van Rotterdam op de achtergrond, presenteert Lande haar nieuwste modellen:

  • L-IOT bijzettafels, van de Duitse ontwerpster Christine Rathmann,
  • Talks, een modulaire bank met 5 uitvoeringen om oneindig mee te kunnen schakelen,
  • Dock tafel, van Belgisch ontwerper Kurt van Overbeke,
  • Extrude Table, van staand tot zittend werken of overleggen in één ontwerp,
  • De vernieuwde Rondo Uno, die nu ook als duo werkplek kan worden geschakeld.

Ook dit jaar werkt Lande op Design District weer samen met Interstuhl. Meer informatie over de nieuwste meubels geeft het bedrijf vanaf woensdag 6 juni vrij op haar website op www.lande.eu/dd2018.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie