ERGOTRON
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/bridge/vc_templates/vc_gallery.php on line 156

Ergotron, Inc. is toonaangevend in het ontwerpen van ergonomische oplossingen die mensen en technologie met elkaar verbinden om menselijke prestaties, gezondheid en welzijn te verhogen. Met behulp van de Technology of Movement™ maakt Ergotron producten die mensen in onder meer de gezondheidszorg, de industrie en op kantoor productiever en gezonder maken.

Gedurende zijn 40-jarige geschiedenis heeft Ergotron een leidende positie gehad met innovatieve, professionele producten en een klantgerichte service. Het bedrijf heeft meer dan 200 octrooien verkregen en een groeiende portefeuille van bekroonde merken opgebouwd, waaronder WorkFit® en CareFit™, en de gepatenteerde Constant Force™ en LiFeKinnex™ technologieën. Ergotron heeft zijn hoofdkantoor in St. Paul, Minnesota, en is actief in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Azië. Bezoek www.ergotron.com voor meer informatie.

Ergotron

Stationsstraat 77H

3811 MH  Amersfoort

T +31 (0) 334 545 622

www.ergotron.com