Pfleiderer 100% circulair plaatmateriaal

Als toonaangevende fabrikant zijn wij specialist in de levering van duurzame houtmaterialen, zoals Duropal en Thermopal. Dagelijks zetten onze 3.000 collega’s zich in voor een optimale service en het ontwikkelen van prachtige decors en structuren die iedere ruimte haar unieke afwerking geven. Als vaste partner voor ontwerpers en architecten leveren wij maatwerk oplossingen voor iedere situatie. Denk bijvoorbeeld aan de levering vanaf één plaat. Uniek in de markt.

Het Pfleiderer hoofdkantoor is gevestigd in Neumarkt in der Oberpfalz (Duitsland). Samen met de 8 ecologisch vriendelijke productielocaties in Duitsland en Polen is Pfleiderer dagelijks actief om orders real-time in te vullen. Wij zeggen bewust ecologisch, want het op een duurzame manier omgaan met de voor ons belangrijkste grondstof hout is een van onze pijlers. Wij werken aan de hand van een consequent duurzaam bosbeheer en zorgen voor de recycling van gebruikt hout, zodat er een gesloten CO2-kringloop ontstaat die het klimaat en het milieu beschermt en ontziet.

Onze design consultants zijn actief vanuit verkoopkantoren in Engeland, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Vanuit daar behandelen zij graag ieder verzoek op een persoonlijke en klantgerichte wijze.

Opgericht: 1896
Eigenaar: Pfleiderer Deutschland GmbH

Europalaan 30

5232BC ‘s-Hertogenbosch

+31 73 5222225

www.pfleiderer.com