Impressies

Jaarlijkse algemene ledenvergadering

Locatie: 706 Seating Group in Zwaag
30 november 2022

Op 30 november 2022 werd de najaarsbijeenkomst van de VIP gefaciliteerd door 706 Seating in Zwaag, het bedrijf waarvan Bob en Esther Herber al vele jaren het gezicht zijn.

Dit ledenevent stond in het teken van meerdere onderwerpen. Om te beginnen het afscheid van Sjaak Lambalk in zijn rol alspenningmeester van de club. Sinds de oprichting van de VIP heeft Lambalk deze taak op zich genomen en uitgevoerd. Tijd voor opvolging dus. Op moment vanhet schrijven van dit verslag is de functie al weer ingevuld.

Dan was er Bas van Abel, de oprichter van het duurzame smartphone merk “Fairphone”. Bas nam ons mee in de langeontwikkelweg naar dit zeer duurzame product in een zeer competitief speelveld.Voordat we ons konden laven aan de culinaire hoogstandjes van Björn Stukje en zijn team gaven Bob en Esther de groep inzichtin het Re-use programma. Deze waardevolle deisntverlening richt zich op de circulaire gedachte dat een stoel meerdere levens kan doormaken door er via refurbishment waarde aan toe tevoegen.

Met de gebruikelijke borrel hebben we een erg gezellige, leerzame en inspirerende middag afgesloten.

Kart evenement

Locatie: Bleekemolens Race Planet, Amsterdam
21 april 2022

Op 21 april 2022 verzamelden zich zo’n 50 VIP leden in Amsterdam om elkaar het leven kortstondig zuur te maken op de kartbaan van Bleekemolens Race Planet.

Het bleef tijdens deze zeer geslaagde middag en avondgelukkig bij wat blauwe plekken en een pijnlijke rib hier en daar. Die waren vooral toe te schrijven aan het gebrek aan race-ervaring, niet aan onderlinge rivaliteit.

Het bestuur kreeg van veel aanwezigen terug dat het organiseren van dergelijke evenementen, naast die waar kennis en inspiratie leidend zijn, erg wordt gewaardeerd.