8 Oktober 2019 – De mogelijkheden van The Internet of Things ter bevordering van de vitaliteit van medewerkers

De Vereniging van InrichtingsProfessionals (VIP) organiseert op 8 oktober 2019 een uitgebreide informatiemiddag met dit thema. Diverse sprekers geven inzicht in de mogelijkheden van The Internet of Things om de arbeidsproductiviteit te stimuleren, maar met een positief effect op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers.

De afgelopen jaren stagneert de groei van de arbeidsproductiviteit. Technologische revoluties als de computer, mobiele telefonie, Ipads, laptops, draadloos- en cloudgestuurd werken zijn inmiddels al vele jaren gemeengoed. Meer en meer wordt de mens weer gezien als de “driver” van verbetering en innovatie door steeds slimmer (smart) gebruik te maken van de mogelijkheden die alle moderne hulpmiddelen ons bieden. Echter, de mens heeft last van burn-outs, bore-outs, piekert over de juiste work-life balance, denkt na over evenwichtige verdeling van huishoudelijke- en opvoedkundige taken, moet regelmatig sporten en voelt elk jaar verder toenemende druk om meer te doen in minder uren.

Is The Internet of Things een middel, een uitweg of een doel? Hoe krijgen we de mens terug in balans? Hoe laten we hem/haar optimaal presteren zonder het gevoel te krijgen continu opgejaagd te worden? Een cruciale vraag voor onze klanten, voor onze eigen organisaties, voor onze eigen mensen en zeker ook voor onszelf.

Kortom, het is tijd voor meer inzicht, voor een overzicht van de mogelijkheden. Het internet heeft onze wereld (werk, gezin, vrije tijd, sociale structuur etc.) veranderd. Hoog tijd dat we internet anders gaan inzetten. We nodigen jullie uit om te luisteren, je te verbazen, te reageren, te discussiëren en inzicht te krijgen in wat vandaag kan en dus vanaf morgen gebruikt kan worden. De vier sprekers belichten het onderwerp van diverse kanten en u krijgt ruim voldoende tijd voor vragen.

Aanmelden

De bijeenkomst kan kosteloos worden bijgewoond. Eventuele introducees (klanten, medewerkers) kunnen ook gratis aanwezig zijn. In verband met de catering, is het wel van belang om u tijdig, uiterste datum 1 oktober 2019, aan te melden op emailadres hwsderuiter@gmail.com

Programma

13.00 uur

Inloop

13.25-13.30 uur

Welkomstwoord door Peter Veer, voorzitter VIP

13.30-15.30 uur

Keynote 1) Peter Ros

Peter is ondernemer, spreker en toekomststrateeg. Als medeoprichter van Permanent Bèta experimenteert hij dagelijks met nieuwe technologie en sociale vernieuwing.

16.15-16.30 uur

Pauze

15.30-16.15 uur

Keynote 2) Nils Bonder

Nils werkt zijn hele leven al met en in gebouwen en ziet een gebouw pas als af wanneer het volledig ten dienste staat van haar gebruikers. Alle techniek in een gebouw moet de gebruiker optimaal faciliteren.

16.30-17.00 uur

Keynote 3) sponsor – Alexander van der Heijden

Alexander is oprichter en directeur van VIGO Flow at Work. VIGO is een online HRM-tool die medewerkers en teams inzichten geeft over hun eigen functioneren en werkenergie. VIGO is interactief en stimuleert vitaliteit.

17.00-17.30 uur

Discussie/vragen

17.30-19.00 uur

Afsluiting door Peter Veer en aansluitend netwerken, hapjes , borrel

Locatie

Het Oude Tolhuys

Weg naar Rhijnauwen 13-15

3584 AD  UTRECHT

Geen reactie's

Geef een reactie