Nieuw van Office Academy, VIP en DuoTrainin: Training Inrichtingskunde

Al jaren is de Basiscursus Inrichtingskunde toonaangevend in Nederland in de professionele inrichtingsbranche en facilitaire industrie. Deze 6-daagse face to face opleiding is de enige in zijn soort en ontwikkeld door Office Academy in samenwerking met facilitaire specialisten en projectinrichters.

Training Inrichtingskunde

In samenwerking met de Vereniging van InrichtingsProfessionals – VIP en Office Academy heeft DuoTrainin de Basiscursus gedigitaliseerd: Training Inrichtingskunde. Cursisten die met succes de Training Inrichtingskunde hebben gevolgd kunnen vragen over kantoorinrichting beantwoorden en de opgedane kennis toepassen.

Dankzij DuoTrainin’s geavanceerde leertechnologie, DuoTesting, leren mensen sneller en vergeten ze minder en langzamer. Ook hebben cursisten de training nu altijd en overal bij zich; DuoTrainin verandert elke smartphone in een krachtige leertool.

John Venneman, Bestuurslid VIP: “Eén van de doelstellingen van de VIP is het kennisniveau in de branche te verbeteren. Dit wordt mede bereikt door de bestaande kwalitatief hoogwaardige content voor een veel grotere groep mensen toegankelijk te maken. Meer mensen kunnen nu laagdrempelig studeren waar, wanneer en hoe ze willen. VIP-leden krijgen overigens een extra korting op de training, bovenop de introductiekorting.

Ton Brands, Uitgever Office Academy/Inside Information: “Mensen zijn niet meer aan één plek gebonden en gaan meer en meer zelfsturend te werk. Door middel van digital learning kunnen ondersteuning en training snel geïntegreerd worden in de dagelijkse routine. Deze digitale Training Inrichtingskunde is daarmee een mooi alternatief voor degenen die niet op vaste tijden onze studies willen of kunnen volgen, maar toch een belangrijk deel van de stof interactief tot zich willen nemen.

Bastiaan Brouns, Managing Partner van DuoTrainin: “Wij zijn trots op de samenwerking die vanuit de gehele branche wordt gedragen. Zo wordt kwalitatief hoogwaardige content aangeboden op een intelligente, leuke en effectieve manier. Onze geavanceerde leertechnologie zorgt ervoor dat DuoTrainin leert bij elk antwoord van een cursist. Op basis daarvan past DuoTrainin de geleverde content continue aan de cursist aan. Er is maar één systeem met ingebouwde intelligentie in élke training, en dat is DuoTrainin.”

Nu beschikbaar

De Training Inrichtingskunde is vanaf vandaag beschikbaar voor een introductieprijs van €169 per gebruiker voor een periode van 12 maanden. Deze speciale introductieprijs geldt tot 31 december 2018; de normale prijs is €199 per gebruiker voor 12 maanden.
Voor VIP-leden is de prijs €179.

De introductieprijs voor VIP-leden van de Training Inrichtingskunde is €149 (tot 31 december 2018). VIP-leden kunnen zich hier aanmelden voor de Training Inrichtingskunde.

Geen reactie's

Geef een reactie