Succesvolle overname van De Projectinrichter

NNa 15 jaar aan het roer gestaan te hebben draagt Rimmer Stumpel het stokje over
aan Ed van Rhijn, zo meldt een persbericht van de Projectinrichter. Het overnamenieuws dateert van eind vorig jaar, maar nu zijn op dinsdag 19 juni de overnamecontracten getekend en begint er een nieuw hoofdstuk in het boek van De Projectinrichter. Opmerkelijk is volgens de onderneming dat exact 15 geleden De Projectinrichter het eerste licht zag. De focus van De Projectinrichter zal blijven op de ondersteuning van architecten, huisvestingsadviseurs en eindklanten met veel vakkennis, een uitmuntende klantsupport en scherpe prijsstelling.

Ervaren professional

Als ervaren professional in het leiden van bedrijven brengt Ed van Rhijn de ervaring mee om het bedrijf verder te professionaliseren en te laten groeien. Zo was hij directeur bij bedrijven zoals Van Besouw Tapijt, Multisol Raambekleding en Arpalight Projectverlichting. Vanuit zijn passie voor interior design zal De Projectinrichter als onafhankelijke partij als geen ander in staat zijn om nieuwe proposities in de markt te zetten die verder gaan dan een mooi of goedkoop product. Duurzame producten in combinatie met levensduur verlengende dienstverlening hebben de toekomst is zijn stellige overtuiging.

Nieuw team

Het team van De Projectinrichter is de laatste maanden versterkt met nieuwe
gezichten voor de verdere professionalisering van de onderneming zo laat de woordvoerder van de onderneming weten: “Naast Karianne Taminiau, ex Gispen en Ramon van de Kerkhof, ex Ahrend zijn nieuwe jonge collega’s aangetrokken die barsten van energie en ideeën. Samen met onze klanten staat het nieuwe team klaar om mooie projecten te creëren. We gaan daarom de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Geen reactie's

Geef een reactie